Friday 25 May 2012

ALEGEREA PRODUSELOR PENTRU BRONZARE

  Sezonul estival de vara a inceput,important pentru multi dintre noi este foarte important cum aratam.Ingrijirea pielii capata un rol important in primul rand trebuie sa o protejam de arsurile solare si de razele ultraviolete.
Dupa cum stiti expunerea excesiva la soare poate sa duca la arsuri grave pentru asta este foarte important sa folosim creme de protectie cu factor ridicat.Exista multe solutii pentru a putea prevenii ultravioletele ,totul depinzand de tipul de lotiuni pe care il folosim.

Pe timpul verii este important ca pielea ta sa fie putina umeda ,anotimpul rece si uscat poate sa va usuce tenul ca si apa sarata de mare.

Cel mai eficient mod de a aplica lotiune pe corpul tau este imdetiat dupa un dus datorita faptului ca pielea este umeda si exfolianta.Chiar daca nu suntem in sezonul de vara este indicat sa va protejati pielea cu creme sau lotiuni de protectie.

Observ ca din ce in ce mai multa lume aleg bronzul artificial in detrimentul celui natural.Mai multe studii realizate recent arata ca bronzul produs artificial pe paturile specail de bronzare sunt cancerigene.


Razele ultraviolete produse de paturile de bronzare sunt extrem de puternice .Daca sunteti confuzi si nu stiti ce produse de bronzare sa alegeti din multitudinea de produse care se afla pe piata,este foarte important sa va consultati cu un medic specialist.Alegerea tipului de lotiune va depinde foarte mult si de tipul pieli dvs.

No comments:

Post a Comment